opc_loader

Wensenlijst

Fabian Ombre

Artikelnr: Alpaca shawl / 102535 / 12345
Frozen Grape, Bufandy, Alpaca shawl, 102535/12345
64,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Deze prachte sjaal van Bufandy houdt je warm in de winter, maar is ook heerlijk te dragen op frisse zomeravonden. Deze lichtgewicht sjaal is gemaakt van superzachte alpacawol met acryl en kenmerkend voor de 'Ombre' serie is de subtiele kleurverandering over de lengte van de sjaal. 

Alpaca's produceren vezels die niet alleen ongelooflijk zacht aanvoelen, maar ook is de vezel uitzonderlijk warm en heeft het een isolerende kwaliteit. Perfect om het strenge klimaat op grote hoogte in het Andes gebergte te kunnen overleven, de thuisbasis van de alpaca. Sjaals van Bufandy bestaan voor 80% uit deze hoogwaardige wol. Bufandy creëert eerlijke, natuurlijke producten in samenwerking met kleinschalige bedrijven en ambachtsfamilies in Zuid-Amerika. Dankzij de langdurige en persoonlijke relatie met hun partners zijn ze verzekerd van de beste kwaliteit, gemaakt onder eerlijke omstandigheden voor zowel de makers als de alpaca's. Terwijl eeuwenoude tradities bewaard blijven legt Bufandy de link met tijdloos design. Bufandy streeft ernaar alle artikelen met natuurlijke en duurzame materialen te produceren. Zowel het inkopen als het mengen van de materialen ziet Bufandy als een reis zonder einde. 

200 x 65 cm

Hoe houd je je sjaal heerlijk zacht en luchtig?  

Met de hand of in een fijnwasprogramma in de machine wassen, op maximaal 30 graden. Drogen aan de lucht en eventueel 10 minuten in de droger op een lage temperatuur om de maximale luchtigheid terug te krijgen. Stomen is ook een aanbevolen optie. Tenslotte, voor de perfectie: borstel met een zachte, fijnharige borstel in de richting van de alpaca haren. Strijk vervolgens op een lage temperatuur (max 110 graden) in dezelfde richting.

Extra informatie
Alpaca shawl,Bufandy

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
64,95