opc_loader

Wensenlijst

Steamer

Artikelnr: / 103594 / 12345
Light Grey, Steamery, 103594/12345
119,95 89,96
Zet op wensenlijst
Beschrijving
Ken je het gevoel dat je ergens zo blij mee bent, terwijl je van tevoren niet eens wist dat je het nodig had? Deze steamer dus! Het perfecte alternatief voor strijken, gebruiksvriendelijk, handig om mee te nemen en werkt op alle stoffen. Je kleding wordt zacht en kreukvrij.

De stoom zorgt ook dat nare luchtjes verdwijnen en je kledingstuk weer lekker wordt opgefrist. Stomen is simpel en tijdbesparend en draagt bij aan een milieuvriendelijke omgeving. Als je je kleding stoomt in plaats van wassen, doe je er veel langer mee. Wat we vaak 'afgedragen' kleding noemen, is vaak 'verwassen kleding'. Door kleding te stomen blijft je kleding veel langer mooi!

Hoe werkt het?

De hete stoom van deze steamer lift de textielvezels als het ware op en brengt ze weer in hun natuurlijke vorm. Stomen staat gelijk aan het luchten van kleding. Nare luchtjes verdwijnen en de meeste bacterien gaan dood. Je kunt alle stoffen stomen (behalve leer en suede), zelfs de kleding die je normaal gesproken niet eens mag strijken.De steamer is binnen 25 seconden heet en wordt geleverd met een speciaal hittebestendig opbergtasje in een luxe doosje. 
Extra informatie
Steamery
Laatst bekeken items
119,95 89,96